Hemma igen

Efter en lång tids resande det senaste dygnet har jag nu landat i Särö igen :D
Vi har haft en helt underbar vecka i Alanya med mycket sol, bad, god mat och helt, helt underbart umgänge :D Vi började starkt med Hamam på söndag morgon. Det innebar att man blev skrubbad och peelad av bastanta turkiska damer, sen blev man insmord i lera, efter det blev man skumtvättad/skrubbad, fick håret tvättat och sist en härlig massage!
Måndag innebar sol och bad på stranden och på tisdagen var vi på marknad! På onsdag (eller blandar jag ihop dagarna nu?) åkte vi ut med en båt och tittade på lite sevärdigheter till havs. Det var torn och grottor och blått, blått hav! Vi simmade in i en grotta där det fanns lera (?) som man kunde peela och skrubba kroppen med! Vi fick underbart god mat på båten – grillad kyckling och hamburgekött med grillad paprika och bröd. Det gick runt en ”professionell” fotograf och var allmänt jobbig och skulle ta massa kort på oss… Men annars så var det superhärlig dag på havet och när vi vände hemåt ropade nån att det var delfiner i havet och alla sprang fram i båten för att titta. När vi kom närmre märkte vi att det var två av de som jobbade på båten som hade hoppat i när inget såg och låg och skvätte i havet – oj vad grundlurade alla blev :P
Torsdag och fredagen bjöd på poolhäng och shopping! Lisa och Jossan köpte varsin vattenpipa och det slutade med att vi satt och rökte och drack turkiskt thé på en tvärgata med en Norsk/turk.
Lördag sista dagen och vi tog tillvara på den på bästa sätt! Sol och bad och en kebab på det så var dagen räddad :D Hem åkte vi från flygplatsen klockan 1, en timma senare och fram kom vi vid halv fyra. Det blev några timmar att fördriva på centralstationen i sthlm innan tåget rullade mot gbg och mamma och pappa!

Vi har ätit så fruktansvärt gott och många spännande måltider! Bland annat en stor bricka med massor av olika kött och kycklingrätter, en kebabgryta, en kycklingfilé med morötter och annat inlindat i kebabkött och sen har vi ätit kebab i massor :D VEEERY NAJS! Sen har vi självklart festat lite med! Robin Hood var stället vi hängde på och deras tre våningar bjöd bland annat på skumparty!

Det har varit en grym vecka och jag hade inte kunnat vara gladare! Puss på er kära bubblan och tack för en semester som överträffat allt :D

Annonser

One thought on “Hemma igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s