Åre 2012

Hej!

Hemma igen i Luleå, kom gjorde vi i torsdags kväll. Det har varit en väldigt bra resa, åkningen blev bättre och bättre tillsammans med att vädret blev bättre och bättre. I torsdags åkte vi halva dagen och kom upp en bit i högzonen där åkningen var riktigt fin! I tisdags när vi hade varit på afterski kom vi hem och åt mat. Efter det, runt åtta-tiden, somnade alla i sina sängar på direkten. Jag var den som höll mig längst och somnade strax innan nio. Vid tio-tiden gick jag upp och låste dörren och borstade tänderna. Det var jag ensam om de andra sov sött vidare :)

Vi har haft fina skiddagar det senaste och spelat mycket spel på kvällarna. I onsdags blev det middag ute och jag åt en supersmarrig halstrad röding med pilgrimsmusslor. Mums!

Det där med att åka släplift har ju aldrig varit min thékopp, kanske är det en självuppfyllande profetia, eller så suger jag helt enkelt bara. I år lyckades jag få en ankarlift i huvudet tack vare att jag stod och tittade på liftvakten som gjorde något lusigt med händerna. Hmm… Så kan det gå!

Kärlek!

Annonser

2 thoughts on “Åre 2012

  1. Näha, kan inte du åka ankarlift? Had jag ingen ANING om… Pratar i sömnen, måste du ha börjat med nu… ;). Fin header! P o K, love u!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s