Update!

Hej!

Nu har vi en härlig plan för vår c-uppsats :) Den ska bli klar och så ska den i tur och ordning skickas till alla som ska få korrekturläsa den och säga sitt! Vi håller på med diskussionen för tillfället och trots att vi får vända och vrida lite på det för att få till en diskussion tror jag att det kan bli väldigt bra! Nu är vi på gång igen :)

Så de senaste dagarna har varit pluggpluggplugg och det fortsätter även i morgon. Fast vi tycker att vi har förtjänat en halvdags ledighet och tar eftermiddagen fri för att förbereda inför påskfesterierna :) Det ska nämligen grillas både fredag och lördag! På fredag kommer Jossan, Emelie, Mia, Viktor och Amanda hit. Vi är de sista överlevande kvar i ödsliga Luleå på påsk, så vi slår oss samman ;) På lördag ska vi till andra sidan campus för att grilla med lite annat löst folk! Blir nog väldigt trevligt båda kvällarna!

Idag blev det en sväng till stan. Visste ni att systemet har öppet extra länge idag?! Praktiskt för oss :) Fast övriga Luleå vart stängt och mörkt :O

Men nu ska jag gräva mig djupare ner i sängen för jag fryser!

Puss o kram och glad påsk!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s