Ett sommarregn av bilder!

 Hej!

Katastrofal uppdatering i sommar vill jag lova, men ska jag vara helt ärlig har jag inte haft en minut över. Sommaren har varit intensiv som aldrig förr och roliga saker har hänt vare dag!

Efter midssomar (som var senaste inlägget) åkte jag och Jossan på en underbar semester på Malta. Vi bodde i Xemxija och tog oss med buss till alla kanter och vrår på den lilla ön. Men mest höll vi oss i delarna längst upp. Vi var i Valetta, vi var på Comino, vi var på olika strander varje dag och vi solade, simmade och åt god mat. Gick på lite äventyr och tog dagen som vi ville ha den! Kan verkligen rekomendera ett besök på den fina ön!
Okej, en rolig historia! När vi kom fram till hotellet tittar Jossan på våra två 90-sängar som står ihop och säger: är det okej om vi drar isär dem? Jossan har nämligen delat säng med mig en gång tidigare och jag tror att hon tycker det är en gång för mycket. Jag lovar dyrt och heligt: Jossan, har jag en hel 90-säng ska jag nog kunna hålla mig på min sida av sängen. Varav vi ej skjuter isär sängarna. Samma natt somnar jag innan Jossan (som tur var). Helt plötsligt börjar jag slå på Jossan och säger: jag har den, jag tar den Jossan. Som den fina människa hon är väcker hon mig inte utan säger endast: det är lugnt Jeppe, jag har den själv! Sen får hon väl tillslut bukt på mig och mina slag och jag vänder mig om och sover nöjt vidare. Nöjd med dennattens goda gärning!

Okej! Jag har självklart massa fler historier från vår resa! Vill ni höra en till? Tänkte väl det! När vi varit i Valletta och ska åka buss hem hamnar jag brevid en maltesisk kvinna som börjar prata med mig. Hon visar kort och berättar för mig om sin avlidne son som varit bodbuilder. Vi pratar lite, men tillslut blir jag så trött så jag somnar sittandes. TIll historien hör att bussarna på malta kör som galningar. Det skumpar och svängs och man kastas fram och tillbaka om man inte håller i sig. När jag vaknar till så har jag något vänsterläge mot min granndam, inte så att jag lutar på henne, men är så att säga vinklad mot henne. Jag ber om ursäkt och tittar mig sen runt omkring. Det är då jag märker det! Alla runt mig på bussen sitter och skrattar åt mig! Jossan berättar efteråt att de har suttit och diskuterat och gestikulerat om hur jag kan sova på bussen utan att trilla i backen! Haha ja de hade haft roligt, så jag får väl bjuda på den!

image

St Pauls bay! Här bodde vi!

image

Blue Lagonn på Comino, ganska fint va?

Sen kom jag hem och åkte direkt till Göteborg och Särö där jag spenderade helgen! Grillade träffade vänner och familj och hade det allmänt gott!
image

Tillbaks till Karlskrona där jag har varit på Håkan Hellström och Gyllene tider.

image

Jag har spelat minigolf

image

Och igår spelade jag beachhandboll med en mås. Hur ofta händer det??

image

 I morgon har vi dessutom beachhandbollsturnering då det är SKärgårdsfestival!

Jag har haft mina föräldrar på besök och då har vi varit ute och paddlat i Östersjön, inte helt fel! Vi paddlade till Fisketoget, tog oss i land framför alla människor som väntade på skärgårdsbåten och gick upp för att köpa glass! Bra tur!

image

Jag har även spenderat två helger i Haverdal hos framor och farfar och hos mamma och pappa! Där har vi legat på stranden, spelat brännboll, tittat på solnedgången i Särdal, shoppat i Halmstad och festat :D Två bra helger på raken! Sådant fyller på!

image

image

image

image

image

Sen har jag spenderat fina kvällar med fina människor här i Karlskrona! Vi har fiskat, druckit vin i solen, fikat vid havet, spelat beachvolley, badat och solat och tagit allmänt tillvara på den fina sommaren i Karlskrona! Bra sommar med mycket sol som ger en energi inför hösten!

image

image

Det var väl ungefär min sommar det! Igår var enda kvällen på hela sommaren som jag fick landat lite i soffan hemma själv. Efter beachhandbollen så gick jag hem och fick några lugna timmar med lite slöande! I kväll kommer Lovisa och hennes pojkvän på besök så helgen kommer bli intensiv ändå! Handbollsturnering från åtta till åtta på lördag och konserter ikväll! Hej hå! Energi :D Det ska bli en väldigt rolig helg!

Ta hand om er i sommarvärmen! Puss o kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s