Mysiga helger innan jul!

Hej!

Nu ska ni få höra om mina mysiga helger! För två helger sedan var jag hemma i Göteborg för att fira Jacobs, mammas och farmors födelsedagar! Så tre gånger födelsedagar gav tre gånger så bra fest ;) God mat, god tårta, som alltid det bästa sällskapet! Mysigt att komma hem och få träffa alla!

Image

Johanna hade dock tappat rösten men hon var ganska rolig som sällskap ändå :D Image

En obligatorisk heldag på stan blev det och med det en fika! Vi fick bygga lite på höjde för att få plats med allt på vårt lilla lilla bord ;) Image

 

Hela gänget :D 

Förra helgen var också en helg i världsklass! Roger tog med mig på en övverraskningsweekend, jag luskade ut vad vi skulle göra, men inte vart vi skulle! Så på fredagskvällen bar det av till färjan för att åka till Polen! :D På kvällen hängde vi i relaxen, fick massage och låg i bubbelpoolen :D Sen blev det lite barhäng och ner i sängen! Klockan ringde alldeles för tidigt, men upp till god frukost och sen in mot Gdynia! En heldag i stan där, promenad längs med hamnen och sedan bort mot ett nyöppnat köpcentrum. Det var så stort så vi lyckades spendera 6 timmar där! Lunch, fika på chokladkafé och shopping! Bra dag! Tillbaka till båten, julbord på kvällen och sedan var vi framme på söndag morgon! Riktigt mysig helg som avslutades med vinst med handbollslaget! 

Image

Denna helgen blir inte sämre den heller :) Startade redan i torsdags med middag och filmmys med fina vännerna! Fortsatte i fredags med fredagsmys med Fredrik, god middag och somna framför soffan! Så det brukar bli på fredagar :) Sen fortsatte vi igår med fondue hos Fredrik! Vilket gäng vi blev :) Fler än vad vi nog tänkte från början när vi drog igång det hela :) Riktigt trevligt och gott som alltid när Fredrik bjuder till fest :D Idag av slutar vi med adventsfika hos Emma och Marinens musikkårs konsert i Fredrikskyrkan :) Bra första advent om jag får säga det själv! 

Image

 

Så nu är det väl dags att starta igång dagen med en dusch och göra sig adventsfin :D Och öppna första luckan i chokladkalendern!

Hörs snart igen! 

Kärlek <3

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s