Imse vimse spindel sa gomorron!

Hej! Detta fina hittade jag i morse utanför lägenheten! En underbar morgon med dagg, dimma och solsken!

 

image

Tänk att det kan vara så fint med spindelväv!

I veckan har jag tränat handboll och spelat beachvolleyboll :D och helgen bjöd på paddling och grillning med Fredrik!

 

Annonser

image.jpg

När jag får för mig att bejaka min kreativa sida blir resultatet inte riktigt som jag tänkt mig ;) men skoj är det!

glad påsk!

Glad påsk!

image

Så här firade vi våffeldagen och påsk på jobbet i tisdags! Våfflor med alla dess tillbehör och två fina påskägg levererades av chefen!

 

Önskar glad påsk till alla mina läsare! Ni måste vara minst hundra stycken vid detta laget! ;)

Jag åker till Göteborg över helgen och har ett ganska fullspäckat schema! Skoj ska det bli! Pker direkt nu till kusin Carro där det är födelsedagsfest! Natten spenderas hos syster och morgondagen med Elin! Sen rullar det på i ungefär samma tempo! Träning står på schemat också, ska hinna springa minst fem km. Får se om det blir en sväng ute kanske då Göteborg lovar vårväder.

Glad påsk till er!

Mina vänner :)

Hej!

Kvällen har jag spenderat med bästa möjliga sällskap och på bästa möjliga vis! Jag, Lovisa, Nicole och Sofie har ätit ost och kex samt druckit vin och kollat på film :D En mycket bra kväll!

image

Sofie, Lovisa och Nicole på golvet :)

Veckan har bjudit på mycket handbollsspel! Jag var i gbg förra helgen och firade syster som fyllde år och så har jag jobbat mycket! Jag och stämpelklockan har svårt att komma överens. De två första veckorna jobbade jag mig minus på flexen, och nu ligger jag helt plötsligt 4,5 h plus! Måste se till att bli bättre på att hålla mina tider!

Jag trivs fortfarande kanon här! :D Jobbet flyter på bättre och bättre och det är skoj med handbollen. Spelar i Kungliga flottans IF, division två. Härliga tjejer och ett bra lag!

Nu ska jag ned djupare under täcket. Ska uppdatera om den förhoppningsvis fullspäckade helgen nästa vecka!

Kärlek!